Ковчегът на покойната британска кралица Елизабет II пристигна в Единбург. Ковчегът,

...
Ковчегът на покойната британска кралица Елизабет II пристигна в Единбург. Ковчегът,
Коментари Харесай

Кортежът с ковчега на Елизабет II пристигна в Единбург

Ковчегът на починалата английска кралица Елизабет II пристигна в Единбург. Ковчегът, завит в кралското знаме на Шотландия и върху който е положен венец от цветя, остана известно време в " Балморал ", с цел да имат опция чиновниците в имението да се сбогуват с кралицата. 
Прочетете още
Дъбовият ковчег бе положен в катафалка и пътува шест часа до двореца " Холирудхаус " в Единбург. Улиците на града са цялостни с хора.

Междувременно скърбящите във Англия бяха призовани да не оставят плюшени мечета, балони или запалени свещи измежду оставените в символ на респект към кралицата цветя, съобщи ДПА.

Кралската работа за парковете сподели, че няма да се одобряват дарове или предмети и би трябвало да се носят само цветя. Хиляди скърбящи поставиха цветя покрай Бъкингамския замък и замъците " Уиндзор " и " Балморал ", откогато в четвъртък беше оповестена кончината на кралицата. 

Сред оставените в символ на респект предмети са плюшени мечета, меки играчки във формата на кучета порода корги, балони и сандвичи с мармалад в отпратка към скеч за платинения празник на кралицата с мечето Падингтън, написа БТВ.

Оставените в символ на респект цветя ще бъдат оставени на мястото, където са положени, до момента в който преминат всички церемониални действия и се чака те да бъдат отстранени от парковете от седем до 14 дни след датата на погребението на кралицата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР